Databanken

FilingPro Solution

Geïntegreerde databanken

Geïntegreerde systemen

 

Wij maken oplossingen in Filemaker Pro op maat in een multi-platform omgeving.

 

Een multi-platform omgeving staat voor oplossingen die zowel op Mac als op Windows draaien. Afhankelijk van de toepassing kan de oplossing ook op webbasis opgebouwd worden.

 

Wij maken een analyse op basis van enkele gesprekken om na te gaan wat juist de behoefte is. Een systeem kan van vrij basis, bv klantenbeheer en facturatie tot zeer complex gaan met projectbeheer, personeelsadministratie, analytische boekhouding, ... Facturatie kan mogelijk ook gekoppeld worden aan uw boekhoudprogramma.

Onze contact gegevens

FilingPro Solution VOF

 

Asbergstraat 23

3582 Koersel

België

+32 (0)11 420717

Nicole Geerkens

 

BTW BE 0892.245.077

IBAN BE71 3630 2617 3569

BIC BBRUBEBB

Portfolio

European Logistics Association

 

Voor de European Logistics Association hebben we verschillende systemen ontwikkeld gaande van het een geïntegreerde adminstratie tool tot een certificatie registratie en een Gap analysis system voor self assessment.

Feltwell

 

Feltwell is een viltatelier en hier hebben we een systeem ontwikkeld voor registratie van workshop geïntegreerd in een algemeen administratie module inclusief facturatie.

Intercontact

 

Intercontact is een talen instituut waar we buiten de algemene administratie met een directe koppeling naar hun boekhoudprogramma ook een contractbeheersysteem voor de verschillende docenten geïntegreerd.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden die ook de verscheidenheid van oplossingen aantonen.

© FilingPro Solution VOF